Republika e Kosoves

Klinë

Komitetet

Komiteti për Politike dhe Financa

 1. Fadil Gashi – LDK, kryesues
 2. Blerina Gashi – LDK
 3. Tunë Dedaj – AAK
 4. Blerta Gashi – AAK
 5. Bledar Berisha – AAK
 6. Mendehije Duraku – PDK
 7. Valmire Krasniqi – LVV

Komiteti për Komunitete: 

 1. Shukrije Shala – AAK
 2. Besiana Gashi – PDK
 3. Arben Limanaj – LDK
 4. Vebi Alaj – Egjiptian
 5. Marigona Kerellaj – Ashkali
 6. Nexhmedin Gashi – Rom
 7. Tanja Kostiq – Serb

Komitetet tjera të themeluara nga Kuvendi si trupa ndihmëse profesionale janë:

Komiteti për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale:

 1. Shemsedin Berisha – AAK
 2. Ilirjana Toplanaj – AAK
 3. Visar Veselaj – PDK
 4. Marigona Racaj – LDK
 5. Rita Maxharraj – LVV

Komiteti për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport:

 1. Florentina Berisha – AAK
 2. Nikson Dakaj – AAK
 3. Kushtrim Haliti – PDK
 4. Miftar Raci – LDK
 5. Lirie Gashi – LVV

Komiteti për Planifikim Urban, Ekonomi dhe Zhvillim:

 1. Kolë Prenaj – AAK
 2. Xhezide Trepça – Gashi – AAK
 3. Asdren Ramadani – PDK
 4. Nrec Zefaj – LDK
 5. Xhafer Berisha – LVV

Komiteti për Shërbime Publike:

 1. Armend Beqiri – AAK
 2. Luigj Ademi – AAK
 3. Arta Pantina – PDK
 4. Basri Gashi  – LDK
 5. Albert Haxhaj – LVV

Komiteti për Pronë:

 1. Arlinda Selitaj – AAK
 2. Valmir Bacaj – AAK
 3. Riad Millaku – PDK
 4. Zef Çetaj – LDK
 5. Azem Ukaj – LVV