Republika e Kosoves

Klinë

KONTRATA – PUNË SHTESË NË ZGJËRIMIN E RRJETIT TË NDRIÇIMIT NË QYTET DHE FSHATRAT E KLINËS, PËRÇEVË, SHTARICË DHE SHTUPEL

2023/11/20 - 12:42

Forma e aplikacionit: KONTRATA – PUNË SHTESË NË ZGJËRIMIN E RRJETIT TË NDRIÇIMIT NË QYTET DHE FSHATRAT E KLINËS, PËRÇEVË, SHTARICË DHE SHTUPEL