Republika e Kosoves

Klinë

PËRMBYLLEN AKTIVITETET NË SHËNIMIN E DITËS SË ÇLIRIMIT TË KLINËS

2022/06/20 - 8:12

Komuna e Klinës, pas përfundimit të seancës solemne dhe homazheve përkujtimore, ka vazhduar me aktivitetet sportive dhe programin festiv.
Në kuadër të aktiviteteve sportive është mbajtur turneu në shah, futboll të vogël etj., me ç’rast fituesit janë shpërblyer me kupa dhe mirënjohje.
Në fund, para objektit të Komunës është shpalosur program festiv me këngë e valle.