Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Klinë

Koncerti i kuartetit të saksofonëve, me pjesëmarrës: Jetmir Rrudhani, Rron Rrustemi, Alma Delolli dhe Franqesk Sula

2022/11/22 - 2:30

Fotografi nga koncerti i kuartetit të saksofonëve, me pjesëmarrës: Jetmir Rrudhani, Rron Rrustemi, Alma Delolli dhe Franqesk Sula.