Republika e Kosoves

Klinë

Agjenda e aktiviteteve për nderë të trembëdhjetë vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Republikës së Kosovës

2021/02/16 - 11:40

Agjenda e aktiviteteve për nderë të trembëdhjetë vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Republikës së Kosovës

17.02.2021:

Ora 10:00 – Ngritja e flamurit shtetëror dhe intonimi i himnit

Ora 10:05 – Homazhe pranë shtatores së Mujë Krasniqit

Ora 10:30 – Homazhe te varrezat e dëshmorëve të kombit