Republika e Kosoves

Klinë

Donacion për QKMF “Nënë Tereza” në Klinë

2021/02/16 - 11:38

Sot, bashkatdhetari Fabian Tomë Dakaj nga fshati Potreq, i cili jeton dhe vepron në Gjermani, ka bërë një donacion për QKMF “Nënë Tereza” në Klinë. Në donacion përfshihen dorëza, maska, letra higjienike dhe dezinfektues.

Komuna e Klinës, respektivisht DSHMS, falënderon z. Fabian për ndihmën e dhënë dhe të gjithë bashkatdhetarët tonë.