Republika e Kosoves

Klinë

Elezaj e priti për vizitë Zëvendësministren në Ministrin e Zhvillimit Rajonal, Magbule Shkodra

2018/11/30 - 2:55

Kryetari i Komunës së Klinës, Prof. Dr. Zenun Elezaj, e ka  pritur në takim , Zëvendësministren në Ministrin e Zhvillimit Rajonal, Magbule Shkodra.

Në këtë takim u diskutua rreth, të arriturave dhe zhvillimeve në Komunën e Klinës, për vitin 2018, si dhe  planifikim strategjik dhe vjetor për vitin 2019, në fushën e zhvillimit rajonal dhe hartimi i planit të Punës për vitin 2019.