Republika e Kosoves

Klinë

Fillojnë punimet për asfaltimin e rrugëve në fshatin Poterq të Klinës

2018/09/05 - 6:29

Kreu i Komunës së Klinës, Prof. Dr. Zenun Elezaj, së bashku me drejtorin e Urbanizmit, Lorenc Marleku, vizituan sot fshatin Poterq të Komunës së Klinës, ku me këtë  rast inspektuan nga afër punimet për asfaltimin e rrugëve së këtij lokaliteti.
Të pranishëm në këtë takim ishin edhe përfaqësuesit dhe banorët e këtij fshati.