Republika e Kosoves

Klinë

Komuna e Klinës organizon manifestimi përkujtimor, me rastin e 20 vjetorit të 4 Prillit – Ditës së të Zhdukurve të Luftës në Komunën e Klinës, “Në dhimbjen e 4 Prillit”

2019/04/02 - 2:34

Nën përkujdesjen e Kryeministrit të  Republikës së Kosovës, z. Ramush  Haradinaj dhe Kryetarit të Komunës së Klinës Prof. Dr. Zenun Elezaj, organizohet manifestimi përkujtimor, me rastin e 20 vjetorit të 4 Prillit – Ditës së të Zhdukurve të Luftës në Komunën e Klinës, “Në dhimbjen e 4 Prillit”.

Pjesëmarrja juaj do të nderojë këtë ditë manifestimi përkujtimor dhe të gjithë të rënët për lirinë e Kosovës.