Republika e Kosoves

Klinë

Kryetari i Komunës së Klinës, Prof. Dr. Zenun Elezaj, ka uruar qytetarët e besimit ortodoks me rastin e Krishtlindjeve

2019/01/06 - 7:21

“Urime Krishtlindjet për të gjithë besimtarët ortodoks të Komunës së Klinës, me dëshirat për paqe, shëndet e mbarësi!

Qeveria Komunale e Klinës do të angazhohet per mirëqenien e gjithë qytetarëve të saj, pa dallim etnie, race, apo religjioni. Do të bëjë përpjekje që qytetarëve të saj t’ju ngre edhe më lart cilësinë e jetës dhe çdo qytetar i saj të ndjehet i lirë dhe i lumtur. Gëzuar!” – ka uruar kryetari Elezaj.