Republika e Kosoves

Klinë

Mbahet gara për poezi dedikuar Nënë Terezës

2018/09/06 - 3:44

Organizuar nga Klubi i Shkrimtarëve “ VOREA UJKO” në Klinë, është mbajtur “MITINGU I POEZISË PËR FËMIJË “ NËNA TEREZË” , për shënimin  e dy vjetorit të lumturimit të Nënë Terezë, me rastin e ditëlindjes të saj, ku mori pjesë edhe Kryetari i Komunës së Klinës, Prof. Dr. Zenun Elezaj,  me stafin e tij ,  si dhe qytetarë klinas.

Të rinjtë klinas kanë marr pjesë me poezi dedikuar për Nene Terezën ku dhe janë shpërblyer me çmime për vendin e parë, të dytë dhe të tretë.