Republika e Kosoves

Klinë

MESAZH URIMI I KRYETARIT TË KOMUNËS, ZENUN ELEZAJ, ME RASTIN E FESTËS SË KRISHTLINDJES ORTODOKSE

2023/01/17 - 5:17

Me rastin e festës së Krishtlindjes Ortodokse, kryetari i komunës, Prof. Dr. Zenun Elezaj, shpreh urime të gjithë qytetarëve të këtij komuniteti, duke ju uruar shëndet dhe suksese.
“Urime komunitetit ortodoks në Kosovë, me rastin e festës së Krishtlindjes Ortodokse. Shëndet, begati e mirësi për të gjithë ju”, thuhet në urimin e kryetarit Elezaj.