Republika e Kosoves

Klinë

MESAZH URIMI I KRYETARIT TË KOMUNËS, ZENUN ELEZAJ, ME RASTIN E FESTES SË KRISHTLINDJES ORTODOKSE

2022/01/07 - 10:29

Me rastin e festes së Krishtlindjes Ortodokse, Kryetari i Komunës, Prof. Dr. Zenun Elezaj, shpreh urime të gjithë qytetarëve të këtij komuniteti, duke ju uruar shëndet dhe suksese.

“Urime Komunitetit Ortodoks në Kosovë, me rastin e Festës së Krishtlindjes Ortodokse. Shëndet, begati e mirësi për të gjithë ju”, thuhet në urimin e Kryetarit Elezaj.