Republika e Kosoves

Klinë

NË SHTËPINË E KULTURËS “JEHONA E DUKAGJINIT”, MBAHET KONCERT-KUARTET

2023/11/15 - 3:37

Dita e dytë e aktiviteteve të “Javës së Kulturës”
Në Shtëpinë e Kulturës “Jehona e Dukagjinit”, mbahet koncert-kuartet:
Yllka Demukaj – Soprano,
Ela Mullkadria – Flautë,
Albin Mamusha – Klarinet dhe
Ardit Gashi – Piano.