Republika e Kosoves

Klinë

NJOFTIM NGA DREJTORIA E BUJQËSISË, PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL NË KOMUNËN E KLINËS

2022/04/26 - 8:54

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Klinës, njofton se është hapur afati për aplikacionet për pagesa direkte për subvencionim të fermerëve nga data 26 prill 2022 deri me 25 maj 2022.