Republika e Kosoves

Klinë

Njoftim nga Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Klinës

2021/09/08 - 5:20

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Klinës, njofton se është hapur afati për aplikacionet për pagesa direkte për subvencionim të fermerëve nga data 08.09.2021 derim me 28.09.2021.