Republika e Kosoves

Klinë

Njoftim nga Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale

2019/07/03 - 1:29

Më datë 02.07.2019, në Qendrën e Mjekësisë Familjare “Nënë Tereza”, në Klinë,   ka filluar me shërbimet e veçanta në “SPORTELIN E DIASPORES ” dhe ka caktuar orarin e punës në Shërbimin Emergjent primar 24h për këtë sezon.

Në Emergjencë do të jenë 2 ose 3 mjekë deri në ora 21:00, po ashtu në mjekësinë familjare do të kemi 1 mjekë deri në orën 21:00 në dispozicion të fëmijëve.

Krejt kjo për shërbime më efikase dhe më të shpejta.