Republika e Kosoves

Klinë

Njoftim nga Drejtoria e Shërbimeve Publike

2021/09/13 - 3:46

Drejtoria e Shërbimeve Publike njofton banorët se për shkak të problemeve në gypin kryesor të ujësjellësit në rrugën “Leonard Palucaj”, furnizimi më ujë është ndërprerë. Ekipi i mirëmbajtjes nga K.R.U. Hidrodrini tani është duke intervenuar dhe problemi pritet te rregullohet rreth orës 17:00, kur edhe do të rifillojë furnizimi me ujë.