Republika e Kosoves

Klinë

Njoftim për banorë -përfitues të banesave në objektin e ndërtuar për kategoritë e dalura nga lufta

2019/07/08 - 4:08

Njoftojmë të gjithë banorë -përfitues të banesave ne objektin e ndërtuar për kategoritë e dalura nga lufta, që këtë të mërkurë, me datë 10.07.2019,  prej orës 09:00, te paraqiten në objektin e Komunës se Klinës për nënshkrimin e kontratave.

Lusim banorët të cilët kanë qenë duke i shfrytëzuar në objektin e “JU PROGRAM”, që tani janë shpërngulur në banesat e reja, të sjellin me vete çelësat e atyre banesave të vjetra, në të kundërtën këta banorë nuk do të pajisen më kontratë dhe ndaj tyre do fillojë proceduar  administrative sipas ligjeve që e rregullojnë këtë lami.