Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Klinë

Programi festiv kushtuar 28 Nëntorit Ditës së Flamurit

2021/11/25 - 11:46

Programi festiv i Komunës së Klinës kushtuar 28 Nëntorit Ditës së Flamurit.

Mund të jetë një imazh i frutë dhe teksti