Republika e Kosoves

Klinë

QKMF-ja dhe pesë shkolla në Klinë pajisen me kamera të sigurisë

2018/12/04 - 3:30

Qendra e Mjekësisë Familjare në Kline” Nënë Tereza”, si dhe pesë shkolla të Klinës , tani e tutje do të përcjellën  nga kamerat të sigurisë.

Kryetari i Komunës, Prof. Dr. Zenun Elezaj, i shoqëruar nga Drejtori për Arsim, Arben Limanaj, i kanë vizituar shkollat ku janë vendosur kamerat e sigurisë. Elezaj gjatë këtij inspektimi tha se: Projekti ka për qëllim përmirësimin në infrastrukturë të sigurisë shëndetësore dhe asaj  shkollore.

Gjithsej janë vendosur 32 kamera, 8- në QKMF-në “Nënë Tereza” në Klinë, nga  6-të  kamera janë vendosur  në SHMP “Fehmi Agani” dhe në SHMP “ Luigj Gurakuqi” në Klinë, nga 4-ër  kamera janë vendosur  në SHFMU” Motrat Qiriazi” në  Klinë, SHFMU ” Nënë Tereza” Budisalc, SHFMU” Tre Dëshmorët” në Jashanicë.