Republika e Kosoves

Klinë

RRUGËT NË KOMUNËN E KLINËS JANË TË KALUESHME

2024/01/22 - 11:02

Pas reshjeve të borës, komuna e Klinës, respektivisht Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjente, në mëngjes ka filluar aksionin për pastrimin e rrugëve, ku po punohet me një angazhim maksimal që të gjitha rrugët të pastrohen dhe qarkullimi të zhvillohet normalisht në të gjitha lokalitetet.
Për t’u njohur nga afër me gjendjen e rrugëve të lokaliteteve dhe zhvillimin e qarkullimit, ekipet e komunës janë në teren, ndërsa puna për pastrimin e rrugëve po vazhdon nga kompania e kontraktuar për mirëmbajtjen dimërore të rrugëve.
Rrugët janë të kalueshme pas këtyre reshjeve të borës dhe qarkullimi është duke u zhvilluar normalisht.
Apelojmë të gjithë vozitësit që të tregojnë kujdes të shtuar në qarkullim dhe të respektojnë sinjalistikën rrugore.
Për raste urgjente qytetarët mund të telefonojnë në numrat
📞049 428 900 dhe
📞044 139 203.