Republika e Kosoves

Klinë

Starton punën Zyra e Gjendjes Civile në Ujmirë

2018/12/03 - 4:42

Drejtoria e Administratës, Zyra e Gjendjes Civile,  në Komunën e Klinës, njofton të gjithë qytetarët e fshtarave,  Shtaricë, Siqevë dhe Ujmirë se tani e tutje , të gjitha dokumentet mund ti marrin në Zyrën e Gjendjes Civile në fshatin Ujmirë.