Republika e Kosoves

Klinë

Njoftim – Debat me Publikun me 24.07.2018 (e Martë) në sallën e Kuvendit të Komunës nga ora 10:00 për Draft-Rregullore për kushtet dhe mënyrën e bllokimit dhe zhvendosjes se automjeteve

2018/07/10 - 10:12

Forma e aplikacionit: Njoftim – Debat me Publikun me 24.07.2018 (e Martë) në sallën e Kuvendit të Komunës nga ora 10:00 për Draft-Rregullore për kushtet dhe mënyrën e bllokimit dhe zhvendosjes se automjeteve