Republika e Kosoves

Klinë

Njoftim për kontratë – ASFALTIM I RRUGËVE NE FSHATRAT SHTUPEL-KËRRNICË, CARRAVIK-QABIQA DHE DOBERDOL

2021/06/14 - 10:27

Forma e aplikacionit: Njoftim për kontratë – ASFALTIM I RRUGËVE NE FSHATRAT SHTUPEL-KËRRNICË, CARRAVIK-QABIQA DHE DOBERDOL