Republika e Kosoves

Klinë

Njoftim për Kontratë – RREGULLIMI I KULMIT DHE MEREMETIM NE OBJEKTIN E KRYQIT TE KUQ NE KLINË

2021/03/03 - 9:44

Forma e aplikacionit: Njoftim për Kontratë – RREGULLIMI I KULMIT DHE MEREMETIM NE OBJEKTIN E KRYQIT TE KUQ NE KLINË