Republika e Kosoves

Klinë

DREJTORIA E KADASTRËS, GJEODEZISË DHE PRONËSISË

Drejtoreshe: Njomza Grabanica

Psikologe 

E lindur me 28.07.1988 në fshatin Shtupel, Komuna Klinë

Statusi familjar:  beqare

Fakulteti i Psikologjisë 2007-2011

 Detyrat dhe pozitat politike:

 2008-2012 Anëtarë e Kryesisë së AAK-së, dega në Klinë

2008-2012 Nënkryetare e Aleancës së të Rinjve, dega në Klinë

2012 – 2018 Kryetare e Aleancës së Gruas dega në Klinë dhe anëtare e Kryesisë së Gruas dega në Klinë

2012-2013 Psikologe në “Caritas Umbria” në Radulloc

2018 – Drejtoresh për Kadastër, Gjeodezi dhe Pronësi, Klinë