Republika e Kosoves

Kllokot

Debat publik me qytetarët lidhje me projektin ,, Rrugët Regjionale – Mbështetje për Njësinë e Zbatimit të Projektit (NjIP)

2018/11/15 - 10:25

Qytetarët e komunës së Kllokotit ftohet të marrin pjesë në debatin public I cili do të mbahet me datën 04.12.2018 në hapësirat e ,,Shtëpisë së Kulturës,, në Kllokot duke filluar nga ora 11:00.

Arsyeja e mbajtjes së debatit është implementimi I projektit nga ana e klijentit : Ministria e Infrastrukturës nën titullin e dokumentit : Plani I Përvetësimit të Tokës: Kllokot-Gjilan.

Prezantimin do ta bëjnë përfaqësuesit e Ministrisë së Infrastrukturës,për  projektin e seksionit M 25.3,rruga Kllokot-Gjilane ndarë deri tek rruga kyqëse N25.2 Gjilan rruga kryesore tranzit nga drejtimi i qytetit të Prishtinës dhe lidhja më e afërt me autostradën A1 në Republikën e Serbisë.

Të gjitha informatat tjera të cilat ju interesojnë mund ti merrni në debatin public.

Ju lutemi që ti përgjigjeni në numër sa më të madh bëhet fjalë për informimin më të mirë të qytetarëve lidhje me projektin e përmendur.

Shkarkoni dokumentin ne linkun e me poshtem:

LAP_Kllokot-Gjilan_v4-SHQIP.pdf