Republika e Kosoves

Kllokot

Njoftim

2018/10/18 - 2:43

Komuna e Kllokotit dhe e Parteshit në bashkpunim me organizaten Initiative for Kosova Community (IKC ) JU ftojn të merrni pjesë në Panairin për prodhimet bujqësore .

Ftohen të gjithë të interesuarit të cilët dëshirojn të promovojn prodhimet e tyre dhe dëshirojn të jenë pjesë e në Panairit .

Panairi do të mbahet në Komunën e Kllokotit me datë : 19.10.2018 duke filluar nga ora 10 :00 Vendi I mbajtjes së Panairit do të jetë në hapsirën përball objektit të ri komunal ne rrugën “ Banja e Vjetër “