Republika e Kosoves

Kllokot

Seanca e dhjetë e rregullt e Komisionit për Komunitete në vitin 2018

2018/12/20 - 2:01

Të nderuar qytetarë të komunës së Kllokotit, ju ftoj të merrni pjesë në datën 21.12.2018. në orën 11:00 në ambientet e komunës së Kllokotit me rastin e mbajtjes së seancës së dhjetë të rregullt të Komisionit për Komunitete

 RENDI I DITËS SË SEANCËS:

  1. Aprovimi i procesverbalit nga seanca e nëntë e rregullt e Komitetit për komunitete në vitin 2018;.;
  2. Paraqitja e raportit të Kuvendit Komunal nga viti  2018
  3. Riparimi i gypave të ujrave të zeza nga “Ura e Dilinit” drejt hyrjes në fshatin Mogillë;
  4. Të ndryshme.

Ju lutemi, që të ndani  kohën Tuaj të çmuar dhe me prezencën e Juaj të  rrisni rëndësinë e takimit.