Republika e Kosoves

Kllokot

Seanca e dymbëdhjetë e rregull e Kuvendit komunal në vitin 2018.

2018/12/26 - 2:55

Të nderuar qytetarë të komunës së Kllokotit,

Zyra për informim public me këtë rast Ju njofton që me datën 28.12.2018 duke filluar nga ora 11:00 në hapsirat e ,,Shtëpisë së Kulturës’’ në Kllokot do të mbahet seanca e dymbëdhjetë e rregullt e Kuvendit komunal dhe ajo to të jetë takimi I fundit I Kuvendit komunal gjatë vitit kalendarit 2018.

Do të prezantohet raporti I Kuvendit komunal nga viti 2018,dhe raporti I kryetarit të komunës mbi situatën ekonomiko-financiare dhe planeve investuese nga viti 2018.

Seanca është e hapur për publikun.

Ardhja e Juaj është e dëshirueshme.

Me respekt udhëheqja komuanale në krye me kryetarin Bozidar Dejanovic.