Republika e Kosoves

Kllokot

Seanca e njëmbëdhjetë e rregullt e Komitetit për politikë dhe financa në vitin 2018

2018/12/26 - 2:54

Të nderuar qytetarë të komunës së Kllokotit,

Komitetit për politikë dhe financa do të mbahet me datën : 28.12.2018 duke filluar në orën 10:00 në hapësirat e mmShtëpisë së Kulturës’’ në Kllokot.

Do të prezantohet raporti I Kuvendit komunal nga viti 2018,dhe raporti I kryetarit të komunës mbi situatën ekonomiko-financiare dhe planeve investuese nga viti 2018.

Seanca është e hapur për publikun.