Republika e Kosoves

Kllokot

Seanca e parë e rregullt e Komitetit për politikë dhe financa

2019/01/25 - 9:27

Të nderuar qytetarë të komunës së Kllokotit,

Seanca e parë e rregullt e komitetit për politikë dhe financa do të mbahet me datën 31.01.2019 në Sallën e ,,Shtëpisë së Kulturës’’ në Kllokot me fillim në orën 10:00.

Seanca  është e hapur për publikun prezenca e Juaj është e dëeshirueshme.