Republika e Kosoves

Kllokot

Seanva e parë e rregullt e Kuvendit në vitin 2019.

2019/01/25 - 9:28

Qytetarë të Komunës së Kllokotit,

Me këtë rast Ju njoftojmë që ëshët caktuar seanca e parë e rregullt e Kuvendit komunal të Kllokotit me datë :31.01.2019 me fillim nga  ora 11:00 e cila do të mbahet në hapësirat e ,,Shtëpisë së Kulturës’’ në Kllokot.

Seanca është e hapur për public dhe ardhja e Juaj është e interest të madh,sepse do të prezantohen temat për marrje të vendimeve të cilat janë në interes të qytetarëve.