Republika e Kosoves

Lipjan

Furnizimi me material higjenik për institucionet arsimore, shëndetësore, shërbimin e zjarrfikjes dhe shpëtimit dhe shtëpinë e komuniteteve – kontratë kornizë – Ritenderim

2019/06/11 - 3:43

Forma e aplikacionit: Furnizimi me material higjenik për institucionet arsimore, shëndetësore, shërbimin e zjarrfikjes dhe shpëtimit dhe shtëpinë e komuniteteve – kontratë kornizë – Ritenderim