Republika e Kosoves

Lipjan

 

Stafi

Flakadan Banushi

Zyrtar për Menaxhimin e Projekteve

Tel: +381 (38) 200 – 41 534
E-mail: flakadan.banushi@rks-gov.net

 

Labinot Dedushi

Zyrtar për Menaxhimin e Projekteve

Tel: +381 (38) 200 – 41 521
E-mail: labinot.dedushi@rks-gov.net

 

Valzim Mziu

Zyrtar për Menaxhimin e Projekteve

Tel: +381 (38) 200 – 41 521
E-mail: valzim.mziu@rks-gov.net

 

Milaim Qeriqi

Zyrtar për Menaxhimin e Projekteve

Tel: +381 (38) 200 – 41 521
E-mail: milaim.qeriqi@rks-gov.net

 

Fatbardha Shurdhiqi

Zyrtare për Partneritet Publiko Privat

Tel: +381 (38) 200 – 41 503
E-mail: fatbardhe.shurdhiqi@rks-gov.net

 

Merita Zeqiri

Nëpunëse e Projekteve Zhvillimore dhe Monitorim të Bizneseve

Tel: +381 (38) 200 – 41 546
E-mail: merita.zeqiri@rks-gov.net