Republika e Kosoves

Lipjan

 

 

Anëtarët e Kuvendit dhe përkatësia e tyre politike

 

 

   

Muhametali Krasniqi LDK       Nehat Tërpeza LDK                   Fadil Sopa LDK                           Naim Jahiri LDK

                                                       

Ramadush Tasholli LDK             Naim Jahiri LDK                                                         LDK                 Hyra Bytyqi LDK

 

                                                        

Anila Reçica-Llugiqi                     Majlinda Sylejmnai LDK                                           LDK            Lulzim Rrustemi PDK

   

Ramiz Qeriqi PDK                      Argjend Tasholli PDK                 Nazmi Krasniqi PDK                 Lumturie Bytyqi-Hasani PDK

   

PDK  Egzona Bytyqi PDK                   Selatin Retkoceri VV            Shkelzen Bislimi VV                   Albulena Kelmendi VV

   

Afrim Miftari AKR                          Hajdin Bytyqi AKR                 Safete Amerllahu AKR             Ukë Kryeziu AAK

     

Bashkim Budakova AAK               Ganimete Qeriqi AAK               Manush Shamolli NISMA         Egzona Fazlija NISMA

 

Arben Salihu PD                            Fehmi Rexhepi PAI