Republika e Kosoves

Lipjan

 

Mirmbajtja dhe pastrimi i rrugëve gjatë sezonit verorë në qytetin e Lipjanit

2020/02/11 - 2:28

Forma e aplikacionit: Mirmbajtja dhe pastrimi i rrugëve gjatë sezonit verorë në qytetin e Lipjanit