Republika e Kosoves

Lipjan

 

Kuvendi i Komunës së Lipjanit udhëhequr nga Kryesuesi i Kuvendit, Daut Azemi ka mbajtur seancë e jashtëzakonshme

2020/07/16 - 2:12

Kuvendi i Komunës së Lipjanit udhëhequr nga Kryesuesi i Kuvendit, Daut Azemi ka mbajtur seancë të jashtëzakonshme me vetëm një pikë të rendit të ditës.

Miratimi i deklaratës për mbrojtjen e vlerave të luftës të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe popullit të saj.

Pas diskutimeve të anëtarëve të kuvendit komunal, Kuvendi i Komunës së Lipjanit në mënyrë unanime miratoi këtë deklaratë: