Republika e Kosoves

Lipjan

 

Agjenda e aktiviteteve për Ditët e Nëntorit

2022/11/22 - 2:47

Nën patronatin e Kryetarit të Komunës, Imri Ahmeti, Drejtorati për Kulturë, Rini dhe Sport organizon një varg aktivitetesh më datat 23 nëntor 2022 – 28 nëntor 2022, për nderë të “Ditëve të Nëntorit”.
Aktivitetet e planifikuara do të realizohen sipas agjendës.
Ju mirëpresim!