Republika e Kosoves

Lipjan

 

Edhe 76 motokultivatorë për fermerët lipjanas

2020/11/13 - 5:03

Nënkryetari Komunës, Fauz Xhemajli me bashkëpunëtor ka marr pjesë në shpërndarjen ë 76 motokultivatorëve për bujqit lipjanas.
Nënkryetari Xhemajli shtoi së Komuna do të vazhdojnë ta përkrahë këtë sektor dhe do të ju qëndroj afër fermerëve.
Shpërndarja ë 76 motokultivatorë që është bërë sot është në kuadër të fazës së dytë të shpërndarjes.