Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Lipjan

 

FESTIVALI “LIPJANI KËNDON”

2022/11/20 - 3:02

Nën patronatin e Kryetarit të Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti- Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Lipjanit organizon Festivalin e këngë për fëmijë “Lipjani Këndon”
Edicioni i III.
Mbahet me 23.11.2022, Ora 17:00 Shtëpi e Kulturës “Tahir Sinani” Lipjan.