Republika e Kosoves

Lipjan

 

FOTOLAJM/ Kanë filluar punimet për rregullimin e infrastrukturës së oborreve të shkollave.

2020/07/16 - 11:29

FOTOLAJM/ Kanë filluar punimet për rregullimin e infrastrukturës së oborreve të shkollave.

Disa shkolla të Komunës së Lipjanit do të kenë infrastrukturë moderne dhe ambient më ndryshe.

Ky projekt është investim nga Komuna e Lipjanit.

Image may contain: tree, plant, sky, outdoor and nature
Image may contain: tree, sky and outdoor
Image may contain: tree, sky and outdoor