Republika e Kosoves

Lipjan

 

FOTOLAJM/ Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka mbajtur takim të rregulltë me bordin e drejtorëve të Komunës

2020/02/03 - 11:15

I pari i Lipjanit ka theksuar se do të vazhdohet me punë dhe angazhime për të mirën e qytetarëve.