Republika e Kosoves

Lipjan

 

FOTOLAJM/ Sot është bërë përurimi i tabelave të shahut në parqet e qytetit.

2020/07/16 - 11:29

 

Ky projekt mundësohet nga “Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor – ReLOaD”, që financohet nga Komuna e Lipjanit dhe fondet e Bashkimit Evropian (BE) dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë.

Image may contain: one or more people, people sitting, table, chess, tree, outdoor and nature
Image may contain: 1 person, sitting, standing, tree, shoes and outdoor
Image may contain: 1 person, tree and outdoor
Image may contain: table, sky, plant and outdoor
+2