Republika e Kosoves

Lipjan

 

FSK ka dhuruar donacion për nevojat e QKMF-së

2020/11/13 - 5:02

FOTOLAJM/ Drejtoresha Shëndetësisë në Komunën e Lipjanit, Merita Bytyqi sot ka pranuar një donacion nga FSK, maska, doreza, syze shumë përdorimeshe, rroba, që do të shërbej për nevojat e QKMF-së
Drejtoresha Bytyqi tha se ky donacion është i mirëseardhur për në Komunën e Lipjanit dhe do të shërbej si masë preventive ndaj infektimit nga Covid-19 të stafit mjekësorë në QKMF, për këtë gjë Bytyqi falënderoj FSK-në.