Republika e Kosoves

Lipjan

 

Homazhe nderimi për katër dëshmorët në fshatin Krojmir

2020/05/22 - 1:30

Një delegacion i Komunës së Lipjanit i udhëhequr nga kryesuesi i Kuvendit Komunal, Daut Azemi sot me rastin e ditës së shkollës “Katër dëshmorët” në fshatin Krojmir, ka bërë homazhe dhe ka vënë kurorë lulesh pranë pllakës përkujtimore të dëshmorëve të këtij fshati.