Republika e Kosoves

Lipjan

 

Homazhe tek busti i Heroit Ismail Luma dhe në Kompleksin memorial në Reçak

2023/01/15 - 1:12

Me rastin e 15 Janarit – Ditës së Përkujtimit të Gjenocidit të Serbisë ndaj shqiptarëve në Kosovë, Nënkryetari Diamant Bytyqi, së bashku me bashkëpunëtorët, sot kanë nisur ditën duke bërë homazhe tek busti i Heroit Ismail Luma në Lipjan dhe tek varri i tij në varrezat e dëshmorëve në Shtime, po ashtu ky delegacion ka vazhduar vizitën në Kompleksin memorial në Reçak për të bërë homazhe në 24 vjetorin Masakrës së Reçakut.
Lavdi!