Republika e Kosoves

Lipjan

 

Informatë nga Drejtorati për Infrastrukturë

2022/08/20 - 11:51

Drejtoria për Infrastukturë në Komunën e Lipjanit informon qytetarët dhe banorët e rrugës “Zylfije Gashi” në Lipjan, ku aktualisht janë duke u zhvilluar punimet për përgaditjen e shtresës së dytë të asfaltimit në të cilën tashmë ka përfunduar shtresa e parë. Ndërsa tani punëkryesit kanë filluar me prerjen dhe ngritjen e pusetave në nivelin përfundimtar, që nënkupton nivelin e shtresës së dytë të asfaltit dhe për këtë arsye janë duke u bërë prerjet e pjesëve ku janë të piketuara vetëm pusetat dhe ujëmbledhësit.
Kjo është procedurë e punëve në rrugë kur ka riasfaltime dhe sanime me dy shtresa sipas projektuesve, menaxherëve dhe sipas ingjinierëve kompetent.
Çdo interpretim tjetër fsheh inate dhe interesa tjera përsonale me tendenca dezinformimi.
Ju sigurojmë që kjo rrugë shumë shpejtë do të ketë pamje të re.