Republika e Kosoves

Lipjan

 

KFOR dhuron fëmijëve rroba dhe gjësende të ndryshme

2020/07/17 - 10:38

FOTOLAJM/ Komuna e Lipjanit ka pranuar një donacion për fëmijë nga kontingjenti i KFOR-it Turk në Prizeren, ku janë disa fëmijë të Komunës së Lipjanit janë pajisur me rroba dhe gjësende të ndryshme.

Me këtë rast, Nënkryetari Komunës Lulzim Qerimi ka falënderuar KFOR-in nga Prizereni duke thënë se donacione të tilla janë shumë të mirëseardhura për Komunën e Lipjanit.